ARBOS Jazz Estek

Információ

Általános információ

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy a koncertek kezdési időpontjai különbözőek. Kérjük, hogy figyelmesen nézzék meg, hogy melyik koncert hány órakor kezdődik.

Helyszínek

Szervezők, kapcsolat

Consort Zenei Alapítvány

Szimplavé

Plakát és műsorfüzet

Hamarosan.

Jegyvásárlás

Jegyek kaphatók:

Jegyárak:

Kérjük tisztelt közönségünket, hogy amennyiben módjukban áll, belépőjegyüket elővételben szíveskedjenek megváltani vagy megrendelni.

Megközelítés

A Bartók Béla Zeneiskola Vác belvárosában, a vasúttól és a buszpályaudvartól mintegy 15 percre található a Konstantin téren. A tér közepén áll a kupolás székesegyház, amely biztos eligazodási pontot jelent. Mind a vasútállomástól, mind a buszpályaudvartól a Széchenyi utcán a Főtérig (Március 15. tér) végighaladva, majd ott a Káptalan utcán balra fordulva és azon végigsétálva érhetjük el a Zeneiskolát.

A Szimplavé a Posta Parkban, a vasúttól és a buszpályaudvartól mintegy 10 percre található. A vasútállomástól a Főtérig vezető Széchenyi utca felújított, sétálóutca részében, a DM üzletnél nyílik a Görgey Artúr utca, itt befordulva kb. 2 perces sétával érhetjük el a Szimplavét, amely a Görgey utcának a Posta Parkot határoló részén áll.

Az autóval érkezők a 2-es főúton érhetik el Vácot, amelyről a Zeneiskolához a Földváry téren (MOL kút) érdemes lefordulni a Belváros irányába. Innen a Budapesti főúton végighaladva érhetik el a Konstantin teret, amelynek hátsó sarkában áll a Zeneiskola. A Szimplavét a 2-es főúton továbbhaladva, a Posta Parknál befordulva lehet megközelíteni. Mindkét helyszín mellett van parkolási lehetőség is, amely a koncertek kezdésekor már ingyenes.

Budapestről Vác felé a Nyugati Pályaudvarról indulnak vonatok, többek között a minden óra 07 perckor induló zónázó vonat, amely Budapest és Vác között nem áll meg, és Vácra óra 32-re érkezik (menetidő: 25 perc). Ezenkívül félóránként (:40 és :10 perckor) indulnak Budapest és Vác között minden állomást érintő vonatok, valamint a délutáni, koraesti órákban óra 28-kor gyorsított vonatok is. Visszafelé a koncert után 21:34, 22:34 és 23:34 perckor indulnak Budapestre vonatok. Zónázó vonatok este 8 után már nem közlekednek, az esti vonatok minden állomást érintenek (menetidő: 45 perc).

További információt a www.mav-start.hu oldalon talál.

Térképek:

Vendéglátás

A Szimplavében a koncertek idején is kiváló magyar borok, kézműves sör, házi szörpök, üdítők, hideg és meleg italok, valamint meleg és hideg szendvicsek, sütemények és egyéb finomságok várják a vendégeket.