Arbos Jazz Estek

Információk

Helyszín, megközelítés

Vác, Szimplavé (Görgey utca 25. [Posta Park])

A Szimplavé a Posta Parkban, a vasúttól és a buszpályaudvartól mintegy 10 percre található. A vasútállomástól a Főtérig vezető Széchenyi utca felújított, sétálóutca részében, a DM üzletnél nyílik a Görgey Artúr utca, itt befordulva kb. 2 perces sétával érhetjük el a Szimplavét, amely a Görgey utcának a Posta Parkot határoló részén áll.

Az autóval érkezők a 2-es főúton érhetik el Vácot, amely a városon Csányi László körút néven halad végig. Erről a Posta Parknál lekanyarodva lehet megközelíteni a Szimplavét, amely mellett ingyenes parkolási lehetőség is van.

Budapestről Vác felé a Nyugati Pályaudvarról indulnak vonatok. Felhívjuk figyelmüket, hogy Vác állomás átépítési munkálatai miatt jelenleg módosított menetrend van érvényben a váci vonalon, ezért kérrjük, hogy figyelmesen tájékozódjanak a www.mav-start.hu oldalon.

Térképek:

Vendéglátás

A Szimplavében a koncertek idején is kiváló magyar borok, többféle csapolt és üveges sör, házi szörpök, üdítők, tea- és kávékülönlegességek, valamint meleg és hideg szendvicsek, sütemények és egyéb finomságok várják a vendégeket.

Plakát és műsorfüzet

Szervezők, kapcsolat

Consort Zenei Alapítvány

Szimplavé