Magyar English

Hírek

1% a Consort Zenei Alapítványért

2008. április 10.

1% a Consort Zenei Alapítványért
1% a Consort Zenei Alapítványért
A Consort Zenei Alapítvány 2004-es megalakulása óta számos rendkívül színvonalas koncertet, hangversenysorozatot szervezett, lemezeket jelentetett meg, elindította a Börzsöny Barokk Napok régizenei fesztivált, amelyen a neves hazai fellépők mellett olyan világhírű együttes is közreműködött már, mint az angol Hilliard Ensemble. Alapítványunk értékteremtő munkáját kizárólag támogatásokból tudja finanszírozni. Adója 1%-val most Ön is hozzájárulhat, hogy művészeti tevékenységünket a jövőben is folytatni tudjuk. Felajánlásaikat a következő adószámra várjuk: 18704527-1-13. Szíves segítségüket előre is köszönjük! Hogy döntését segítsük, kérjük, tekintse meg a 2008/2009-es évadban tervezett főbb programjainkat. Eddigi tevékenységünkről, rendezvényeinkről pedig a koncertek és hírek között, vagy a Sajtószobában tájékozódhat.

A Consort Zenei Alapítvány főbb rendezvényei a 2008/2009-es évadban

  • Barokk hangversenyek Vácott, Budapesten és a Dunakanyarban — mintegy 7 hangverseny 2008. márciustól 2009. júniusig. Főbb helyszínek: Vác — Nagypréposti Palota, Nagymaros — katolikus templom, Bp. — Kiscelli Múzeum stb.
  • 5. Börzsöny Barokk Napok régizenei fesztivál — a fesztivál fő fellépője a London Baroque.
  • ARBOS Jazz Estek 2009 — kortárs improvizatív jazz hangversenysorozat a váci Bartók Béla Zeneiskola hangversenytermében 2009. márciusában, a hazai improvizatív jazz legjelesebb képviselőinek közreműködésével.
  • BACH 324 — ünnepi hangverseny Johann Sebastian Bach születésnapja tiszteletére, 2009. március 21. Vác, Bartók Béla Zeneiskola hangversenyterme.

Consort Zenei Alapítvány

© MMXXIV Consort Zenei Alapítvány | Impresszum