Magyar English

Hírek

Véget érnek az Arbos Jazz Estek

2015. május 24.

Arbos Jazz Estek 2005—2015
Arbos Jazz Estek 2005—2015
2014—15-ben utolsó alkalommal rendeztük meg az Arbos Jazz Estek hangversenysorozatot, amely 2005 és 2015 között, tíz éven át Vác város legjelentősebb jazz-zenei eseménye volt.

A sorozatban az ország legjobb improvizatív és jazz-zenészei léptek fel, többek között Binder Károly, Szabados György, Borbély Mihály, Dresch Mihály, Oláh Kálmán, Juhász Gábor, Szabó Dániel, Oláh Tzumo Árpád, Bacsó Kristóf, Egri János, Lakatos Ágnes, Karosi Júlia, Tálas Áron, Ávéd János, Fenyvesi Márton, Kovács Linda, Dés András, Csuhaj-Barna Tibor és még sokan mások.

A sorozat megszüntetése mellett a bár lelkes, de évről évre kisebb létszámú közönség, az anyagi források hiánya, valamint egyéb technikai okok miatt döntöttünk. Ugyanakkor nem szívesen hoztuk meg ezt a döntést, hiszen nekünk, rendezőknek is ugyanolyan nagy élményt nyújtottak a koncertek, mint a közönségnek.

A Consort Zenei Alapítvány továbbra is elkötelezett a színvonalas jazz mellett, így amennyiben alkalmunk és lehetőségünk nyílik rá, a jövőben is fogunk jazz-zenei programokat rendezni vagy jazz-lemezeket kiadni.

Köszönjük közönségünknek és a fellépő művészeknek a sok szép élményt!

A consort.hu/arbos oldalról továbbra is elérhetők maradnak a sorozatok honlapjai, valamint Facebook-oldalunk is megmarad.

Consort Zenei Alapítvány

© MMXXIV Consort Zenei Alapítvány | Impresszum